سالم‌ترین جایگزین قند معرفی شد-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

سالم‌ترین جایگزین قند معرفی شد

افزایش مداوم چاقی در سرتاسر جهان بر نیاز به جایگزین‌های سالم‌تر قند تاکید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که برخی از شیرین کننده‌های مصنوعی به طور بالقوه می‌توانند باعث مشکلات سلامتی شوند.

 

محققان دانشگاه وین اتریش دریافتند که مصرف شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز در مقایسه با مصرف شکر باعث افزایش سطح اندوتوکسین باکتریایی در بدن نمی‌شود.

 

یک مطالعه جدید در اتریش بررسی کرد که چگونه شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز بر سلامت روده ما تأثیر می‌گذارد و نشان داد که ممکن است جایگزین ایمن تری برای مصرف قند باشد.

 

در چند سال گذشته، جایگزین‌های مختلفی برای قند در دسترس بوده است، از جمله آسپارتام، سوکرالوز، اریتریتول، و عصاره‌های برگ استویا.

 

در حالی که سازمان غذا و دارو آمریکا همه جایگزین‌های قند را برای استفاده در غذا‌ها تأیید می‌کند، تحقیقات قبلی نشان داده است که برخی از شیرین‌کننده‌های مصنوعی به طور بالقوه می‌توانند باعث مشکلات سلامتی مانند افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی، تغییرات در میکروبیوم روده و افسردگی شوند.

 

اکنون، محققان دانشگاه وین در اتریش دریافتند که شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز در مقایسه با مصرف قند، که به عنوان ساکارز نیز شناخته می‌شود، افزایشی در سطح اندوتوکسین باکتریایی در بدن ایجاد نمی‌کند.

 

سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی است که با نام Splenda به فروش می‌رسد.

 

اگرچه سوکرالوز در سال ۱۹۷۶ کشف شد، اما تا سال ۱۹۹۸ توسط سازمان غذا و دارو آمریکا تأیید نشد.

 

سوکرالوز حاوی کالری نیست، اما از فرآیندی ساخته می‌شود که با استفاده از قند واقعی شروع می‌شود. گروه‌های خاصی در قند با اتم‌های کلرید جایگزین می‌شوند. به همین دلیل، بیشتر سوکرالوز بدون تجزیه از بدن عبور می‌کند و کالری آن را صفر می‌کند.

 

مطالعات قبلی نشان می‌دهد که سوکرالوز در مقایسه با شکر و سایر شیرین کننده‌های مصنوعی به کاهش وزن بدن کمک می‌کند.

 

با این حال، تحقیقات دیگر می‌گویند سوکرالوز ممکن است اثرات منفی بر بدن داشته باشد، مانند افزایش مقاومت به انسولین و التهاب کبد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر